OM OSS

Professionella snickare i Mora

Husbyggare med många år i branschen i Mora

Sedan grundandet av Näsés Byggnads AB av Erik Näsén i slutet av 1940-talet har företaget utvecklats till ett välrenommerat byggföretag med snart 65 års erfarenet. Idag är företaget ägt av en ägare och har sitt huvudkontor i Mora, med filial i Funäsdalen för att ge en bättre täckning av regionen. 

 

Vi på Näséns Byggnads AB har varit involverad i många projekt inom olika sektorer, inklusive villor, hotell, skolor, kapell och fjällanläggningar. Vi har erfarenhet av både platsbyggda och prefabricerade projekt, och våra hantverkare är specialiserade på att utföra välbyggda objekt. 

 

Under åren har vi arbetat med en rad olika beställare, från kommuner och landsting till fastighetsbolag och privatpersoner. Vi är stolta över att ha en lång lista av nöjda kunder. 

 

Som medlem i Byggentreprenörerna och med kollektivavtal med Byggnads Dalarna och Jämtland/Härjedalen, följer vi alltid de senaste reglerna och förordningarna från arbetsmiljöverket. Vi tror på att stärka vår personal genom utbildning, och vi ser till att alla våra snickare har yrkesbevis. På Näséns Byggnads tror vi att våra medarbetare är vår viktigaste resurs, och vi strävar efter att skapa en rolig och stimulerande arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig välkommen och uppskattad. Vi arbetar alltid med hög kvalitet och övervakar noggrant varje steg i byggprocessen för att uppnå bästa möjliga resultat. 

Historia

Näséns Bygg AB är ett familjeföretag och drivs idag av den tredje generationen. Vi är idag 24 duktiga snickare, samt ett antal tjänstemän.


Vi erbjuder allt inom bygg, så som renovering eller nyproduktion. Vi har ett bra samarbete inom VVS, el och måleri och kan på så vis erbjuda totalentreprenad, där vi är den enda kontakten du behöver ha.


Vårt mål är att uppfylla kundens krav och förväntingar på oss, så att de blir så nöjda som möjligt!

Kontakta oss

Anders Näsén

Arbetsledare/Ansvarig Härjedalen

070 637 26 51

anders@nasensbygg.se

Håkan Näsén

VD/Ägare

070 220 12 70

hakan@nasensbygg.se

Frank Lettenström

Platschef/Kalkyl

070 609 12 70

frank@nasensbygg.se

Lars Mattsson

Arbetsledare

070 689 12 70

lars@nasensbygg.se

Hans Persson

Arbetsledare/Kalkyl

073 808 26 89

hasse@nasensbygg.se

Välkommen att kontakta oss för mer information!